Pagina's

zaterdag 15 mei 2010

Vergelijkingssites

Het internet staat vol met vergelijkingssites. U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een vergelijkingssite voor.

Vergelijken

Er zijn dergelijk sites voor zeer diverse zaken. Van een Cartridge tot aan verzekeringen en leningen. Internet is ook uiterst geschikt om op een eenvoudige manier complexe producten met elkaar te vergelijken. Indien u bijvoorbeeld op zoek bent naar een laptop kunt u via deze sites meerdere merken met elkaar vergelijken, rekening houdende met uw wensen en voorkeuren.

Verzekeringen

Indien u een verzekering zoekt voor uw auto, kunt u alle websites van verzekeraars nalopen om de gewenste verzekering op te zoeken. Naast de tijd dat het u kost, zijn er ook nog verschillen in voorwaarden die u met elkaar zou moeten vergelijken. Voorbeelden van vergelijkingssites op het gebied van verzekeringen:


Spaarrekeningen

Spaarrentes verschillen erg tussen de diverse banken. Mogelijk kunt u uw spaargeld voor een hogere vergoeding bij een andere bank onderbrengen. Voorbeelden van vergelijkingssites:

Notarissen

Indien u een huis gaat kopen of u laat een testament opmaken, kunt u niet zonder een notaris. De kosten van de diensten van de notaris kunnen behoorlijk oplopen. Mogelijk kunt u euro’s besparen door niet naar de plaatselijke notaris te gaan, maar naar de notaris enkele kilometers verderop. Voorbeelden van vergelijkingssites:

Consumentensites

Er zijn ook vergelijkingssites die diverse vergelijkingen aanbieden. Hier kunt u elektronica, maar bijvoorbeeld ook kinderwagens met elkaar vergelijken. Voorbeelden van consumentensites:

Mobiele telefonie

Vrijwel alle Nederlanders hebben tegenwoordig een mobiele telefoon. Via de volgende sites kunt u de tarieven van de verschillende aanbieders vergelijken:

Bron: http://financieel.infonu.nl/geld/13295-vergelijkingssites.html   

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten